Nieuws DO 03 Okt

Vernieuwde website voor Berne Media

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Eerder deze week presenteerde Berne Media haar vernieuwde website. De uitgeverij, die zich sinds vorig jaar volledig richt op liturgische publicaties, koos voor een nieuwe online uitstraling. In samenwerking met Webheld werd een frisse en overzichtelijke presentatie ontworpen, waar alle liturgische uitgaven helder naar voren komen.

Onder de slogan ‘beproefde traditie in een hedendaags jasje’ toont Berne Media hoe zij parochies en geloofsgemeenschappen ondersteunt in de liturgie. Naast de bekende misboekjes biedt de uitgeverij ook handreikingen voor vieringen op zondagen en feesten, doordeweekse vieringen en preeksuggesties.

Berne Media heeft in Webheld een partner gevonden met ruime ervaring in het bouwen van kerkelijke websites. Zo heeft Webheld niet alleen de websites van veel parochies en bisdommen ontwikkeld, maar ook die van bijvoorbeeld rkdocumenten.nl.

Voor abonnees zal de vernieuwde site misschien even wennen zijn, maar ze kunnen nog steeds op de vertrouwde manier inloggen om de digitale bestanden van de handreikingen te downloaden.

Bron/foto: Berne Media

Reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen lezen ook

Nieuws
Frank van Roermund benoemd tot administrator van de Canonie van Berne
Lees verder DI 15 Okt
Nieuws
Les Chanteurs Gregoriens zingen in de Abdij van Berne
Lees verder MA 07 Okt
Nieuws
Pionier Jan van Heertum legt basis voor ontwikkelingswerk in India
Lees verder DO 19 Sep
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief